Vier Dingen Die Jouw Website Nodig Heeft (En Nee, Glittertjes Zijn Daar Niet Een Van) 

Oké, even serieus nu. Als je denkt aan wat een website nodig heeft, kom je waarschijnlijk uit op coole animaties en misschien een verborgen easter egg (we houden allemaal van verrassingen, toch?).

 Maar er is méér. Bij Studio AM hebben we het over de echte saus die je website doet schitteren, zonder dat er glittertjes aan te pas komen. 

1. Branding: 

Niet zomaar een fancy woord Branding is zoveel meer dan een hip logo dat je in 5 minuten in elkaar flanst op een gratis ontwerptool. Het is de ziel van je merk, het gaat dus om het creëren van een identiteit. Een krachtige branding vertaalt de kernwaarden van een bedrijf naar een samenhangende visuele en niet-visuele boodschap. Dit zorgt ervoor dat het merk authentiek aanvoelt en echt gaat leven bij de consument.

Of je nu een e-mail verzendt, een advertentie plaatst of een gesprek voert op social media, branding moet consistent zijn. Het moet jouw unieke DNA vertegenwoordigen en een onderscheidende factor zijn in een overvolle markt.

2. SEO: 

Oftewel, Hoe Je De Aandacht Van Google Krijgt Zie het zo: Google is de populaire student op school. Hoe zorg je ervoor dat hij je opmerkt zonder wanhopig te lijken? Zichtbaarheid is namelijk de sleutel tot online succes. Hoe prachtig jouw website ook is, als niemand hem vindt, gaat de waarde verloren. Het optimaliseren van je website voor google is dan ook super belangrijk. Bij Studio AM integreren we dan ook zorgvuldig geselecteerde SEO-trefwoorden in je website teksten, voorzien afbeeldingen van relevante ALT-teksten en zorgen dat elke pagina een treffende meta-beschrijving heeft.

3. Fotografie: 

Nee, Geen Selfies We hebben het allemaal gedaan – die ene selfie 20 keer maken totdat hij precies goed is. Maar voor je website heb je echt goede kiekjes nodig. De impact van professionele fotografie mag niet worden onderschat. Zelfs het meest indrukwekkende webdesign kan worden verpest door slechte kwaliteit afbeeldingen. Daarom zijn wij bij Studio AM sterk voor professionele fotografie. Geen zorgen, als een professionele fotoshoot buiten je budget valt, hebben we nog wat andere trucs in petto. Maar alsjeblieft, geen eendengezichtjes. 

4. Webdesign: 

Het Oog Wil Ook Wat Een website moet er niet alleen uitzien als een miljoen euro, hij moet ook aanvoelen als die zachte pyjamabroek die je elke avond aantrekt. Bij Studio AM geloven weer in dat een goede website zowel aantrekkelijk als functioneel moet zijn. Het moet niet alleen de ogen van de bezoeker trekken, maar hen ook aanzetten tot actie. Een website moet zowel gebruiksvriendelijk als marketinggericht zijn, de bezoeker verleiden om over te gaan tot een aankoop of samenwerking.

De Magie van Studio AM 

Bij Studio AM houden we niet alleen van een knap staaltje design, we hebben ook een zwak voor goede humor en pakkende verhalen. Dus terwijl we je helpen met een geweldige website, zorgen we er ook voor dat je onderweg een paar keer lacht. Dus als je zin hebt in een mix van professionaliteit, creativiteit en een vleugje waanzin, plan een gratis en vrijblijvend intake gesprek voor een (digitaal) kopje koffie en wie weet laten we onze magie binnenkort wel voor jou werken!