Social Media Beheer

& Content Creatie

Hey daar, abitieuze ondernemer!
Voel je dat jouw social media kanalen wel een boost kunnen gebruiken

Bij Studio AM snappen we dat jij, als ondernemer in het mkb, het druk genoeg hebt. Je zoekt naar een betrouwbare partner die jouw social media kanalen niet alleen beheert, maar ze laat schitteren en ze strategisch inzet. Wij staan klaar om die rol op ons te nemen, met een persoonlijke aanpak en een oog voor detail dat jouw bedrijf verdient.

Stel je voor

– Jouw social media kanalen bruisen van activiteit, trekken dagelijks nieuwe volgers aan en versterken de band met je huidige volgers.

– Elk bericht dat we plaatsen, is een gesprekstarter, waardoor jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient op platforms zoals Instagram, LinkedIn en Facebook.

– Jouw content is niet alleen mooi, maar ook ontzettend helpend in het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

– Je deelt met trots jouw social media, wetende dat het een perfecte weerspiegeling is van jouw bedrijf.

– En het beste? Jij focust je op jouw bedrijf terwijl wij zorgen voor jouw online aanwezigheid.

Onze uitgebreiden diensten

Content Creatie Op Locatie

wij creëren content die jouw bedrijf authentiek vertegenwoordigt, waarmee je niet alleen kijkers trekt, maar ook echte fans en klanten.

Platform Diversiteit

We begrijpen de nuances van elk social media platform. Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest waar jouw publiek ook is, wij zorgen ervoor dat jouw merk daar krachtig en consistent vertegenwoordigd is. 

Interactie en Engagement

We gaan verder dan alleen posten; we bouwen een levendige community rond jouw merk.

Amber is een fijn persoon om mee samen te werken, altijd vrolijk maar ook erg kundig. Ze heeft een duidelijke social media strategie voor me geschreven. De posts op Facebook, LinkedIn en Instagram werden tijdig ingepland en waren heel afwisselend. Ik vond de fotoshoot best spannend maar Amber wist me, samen met haar vrolijke stagiaire, snel gerust te stellen. De contentkalender in Notion is heel overzichtelijk en compleet en via Whatsapp en e-mail reageert ze supersnel.

Jacqueline Gommers , Jacqueline Gommers Virtueel Assistant

Standaard Inbegrepen
bij ONZE Service

– Social Media Strategie op Maat: Elk merk is uniek. Daarom ontwikkelen we een persoonlijke social media strategie die jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en je merkidentiteit versterkt.

– Diepgaand Hashtagonderzoek & Sleutelwoorden: Met grondige analyse en expertise selecteren we de beste hashtags en sleutelwoorden om de zichtbaarheid en betrokkenheid van jouw merk te maximaliseren.

– Uitgebreide Maandelijkse Contentkalender: Een helder overzicht van wat er gepost wordt en wanneer. Onze kalender zorgt voor consistentie en kwaliteit, afgestemd op jouw merk en doelgroep.

– Account Setup/Optimalisatie:
We zorgen dat elk detail klopt.
Van bio’s tot profielfoto’s en instellingen, we optimaliseren elk aspect van jouw accounts voor maximale impact.

– Strategisch Inplannen van Posts: Jouw content verdient het beste podium. Wij zorgen voor de perfecte timing, zodat jouw berichten maximale aandacht krijgen.

– Interactief Klantenportaal: Een centraal punt voor al jouw social media beheer. Hier kun je de voortgang volgen, input leveren en direct communiceren met ons.

Hoe Wij Jouw Social Media Naar
Een Hoger Niveau Tillen

01.

 Kennismaking

Jouw dromen en doelen zijn onze leidraad. We luisteren écht en stellen een plan op dat jouw unieke bedrijf weerspiegelt.

02.

Op Maat Gemaakte Offerte

Transparant en duidelijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

03.

Directe Lijnen via ons Klantenportaal

Eenvoudige communicatie en directe updates, altijd binnen handbereik.

04.

Strategie Die Resoneert

Jouw merk, onze expertise. Samen zetten we een strategie neer die werkt.

05.

 Creatieve en Relevante Content

Van teksten tot visuals, wij zorgen dat jouw merkverhaal tot leven komt.

06.

Efficiënt Contentbeheer

Wij plannen en publiceren, zodat jouw content altijd op het juiste moment live gaat.

07.

Samen Successen Vieren

Maandelijks kijken we samen naar de resultaten en optimaliseren we waar nodig.

Inzicht in Jouw Investering

 

Bij Studio AM waarderen we transparantie en duidelijkheid over onze prijsstelling. We begrijpen dat je graag een indicatie van de investering wilt hebben voordat je verder gaat met het plannen van een kennismakingsgesprek. Omdat elke klant en elk project uniek is, is het geven van een exacte prijsopgave zonder gedetailleerde informatie onmogelijk.

Op zoek naar een

prijsindicatie?

 

Laat ons je helpen met een snelle en eenvoudige manier om een voorlopige prijsrange te krijgen. Klik op de WhatsApp-button rechts onderin en deel je wensen met ons. Wij voorzien je dan van een indicatieve prijsrange, zoals “tussen de €XX en €XX”, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over het inplannen van een kennismakingsgesprek. Ons doel is om onze diensten nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften, zodat je investeert in waarde die bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

 

Studio AM heeft ons bedrijf echt naar een hoger niveau getild. Amber heeft niet alleen onze website gemaakt en up-to-date gehouden, maar ook onze complete huisstijl ontworpen en al onze marketingmateriaal verzorgd. Haar inzet gaat verder dan het gewone; ze beheert onze sociale media en zorgt voor boeiende content door regelmatig op locatie te komen. Dankzij haar werk hebben we al veel aanvragen gekregen via sociale media. Kortom, we zijn zeer tevreden over Studio AM. Amber staat altijd voor ons klaar, denkt mee en levert uitstekend werk. We kunnen haar niet genoeg aanbevelen!

Robin Gerrits, Frank Gerrits Bouw & Advies

Onze Persoonlijke Aanpak

Wij geloven in het bouwen van relaties, niet alleen in het beheren van accounts. Van het eerste gesprek tot de maandelijkse resultaten, bij Studio AM krijg je een partner die betrokken is, meedenkt en zich inzet voor jouw succes.

Laten we samenwerken

Laat je social media voor je werken. Focus op je bedrijf, terwijl wij zorgen dat je online schittert.

Ben je klaar voor verandering?