Jij wilt meer, je wilt je het fundament van je bedrijf voor eens en altijd goed hebben!

Daar is meer voor nodig dan een huisstijl en een logo. En meer dan een website die je eigenlijk amper durft te laten zien. Het is tijd voor onderscheiding zodat jij je ijzersterk positioneert.

Wanneer je met mij dit traject in stapt, starten we vanuit de kern. Wie ben jij als ondernemer?
Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Wat is je visie? Vanuit daar bouwen we aan een onderscheidende branding die je onderscheid van jouw concurrent en waardoor op waarde geschat wordt.

Want als jij op waarde geschat wordt zal je een doelgroep aanspreken waar je gelukkig van wordt. Alleen werken met klanten waar jij energie van krijgt, hoe fijn zou dat zijn?
We zorgen ervoor dat jij 100 procent uitstraalt waar jij voor staat en je jouw
ideale klanten aantrekt als een magneet.

Ik ben meer dan een grafisch vormgever. Ik denk met je mee, luister écht naar je en ontwikkel jouw branding vanuit de identiteit van jouw bedrijf. Ook kijken we naar je marketing en Branding strategie zodat jouw fundament van jouw bedrijf ook van binnen uit klopt. Zodat het er niet zomaar ‘strak’ uitziet, maar dat jouw branding helemaal klopt met wie jij bent als ondernemer.

De strategie erachter is net zo belangrijk, zo niet belangrijker als het uiteindelijke logo, de website en jouw kleuren.

Dit 1 op 1 traject is voor jou als je…

✓ Er aan toe bent om echt next level te gaan. Je voelt dat er meer in zit. Je wilt jouw merk sterker neerzetten, de doelgroep beter aanspreken én je business sneller laten groeien.

✓ Er klaar voor bent de nummer 1 positie binnen jouw markt te claimen door ijzersterke positionering.

✓ Op zoek bent naar niet zomaar een grafisch vormgever, maar juist iemand die met je meedenkt en vanuit de kern van het bedrijf een branding vormgeeft.

✓ Het niet meer allemaal alleen wilt uitvogelen maar begeleiding wilt van een expert op dit gebied.

✓ Alleen nog maar jouw ideale klant wilt aantrekken. De klanten waar je zoveel energie van krijgt.

✓ De afgelopen jaren keihard hebt gewerkt aan je business en je persoonlijke ontwikkeling en het nu tijd vindt om dit aan de buitenwereld te laten zien met een geweldige branding.

✓ Dit is voor de ondernemer die weet dat branding het verschil kan maken tussen een prima bedrijf en een kickass bedrijf. En natuurlijk keihard voor het laatste wil gaan. Daar help ik je bij.

✓ Dit is voor de ondernemer die er net als ik in gelooft dat je alles kunt bereiken als je maar graag genoeg wilt!

Inhoud van het traject:

In 3 maanden heeft jouw bedrijf een complete rebranding. We gaan stap voor stap het fundament van jouw bedrijf neerzetten. Na drie maanden heb jij een krachtige positionering en een brand die jouw onderscheidende waarde laat zien. Een brand waarmee jij zelfverzekerd door kunt groeien naar marktleiderschap.

Wat zit er allemaal bij het traject inbegrepen?

✓ Intakegesprek
✓ Planning
✓ Vip dag Branding strategie + werkboek
✓ Brainstormsessies (2x)
✓ Brandbijbel
✓ Primair logo
✓ Secundair logo
✓ Typografische selectie
✓ Icons/illustraties
✓ Grafische elementen
✓ Instagram highlights (max. 5)
✓ 10 Templates voor instagram in Canva.
✓ Design Visitekaartje

✓ Vip dag Website strategie + werkboek
✓ Converterende website 
✓ API-key voor Divi thema (t.w.v. €200,-)
✓ Unieke ontwerpen voor jouw onderneming
✓ maximaal 6 pagina’s naar keuze
✓ Mobiele versie
✓ “Linktree” voor Instagram
✓ Nieuwsbrief opt-in
✓ Koppeling social media
✓ Basis SEO
✓ 4 feedbackrondes
✓ Instructievideo’s voor het aanpassen van je site

Hoe gaan we te werk?

Intake gesprek

Ik ga graag met je in gesprek om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Zo kan ik inventariseren wat je wensen zijn en bespreken we wat je van mij kunt verwachten én wat ik van jou verwacht. De ontwikkeling van een website is een intensief project waarin jij ook de nodige tijd en energie moet willen en kunnen steken.

Offerte

Op basis van het intakegesprek stel ik een uitgebreide offerte op voor het maken van jouw nieuwe website. Dit gebeurt op basis van de pakketen die ik aanbied. De offerte geldt tevens als opdrachtbevestiging Is de offerte akkoord? Top, dan gaan we samen aan de slag!

Vip dag Branding

Tijdens deze vip dag bij mij op kantoor duiken we in het fundament van je bedrijf, we bepalen jouw unieke kernwaarden, we zoomen in op jouw visie en missie, jouw doelgroep word uitgebreid besproken en we maken een strategisch plan voor jouw marketing en branding. Dit doen we met behulp van een werkboek zodat je na de hand alles kunt na lezen. Tijdens deze vip dag is de lunch inbegrepen.

Moodboard

Het moodboard is iets wat je zelf aanlevert. Hier op vat je de look en feel van je bedrijf samen doormiddel van plaatjes. Denk hierbij aan: kleuren, lettertypes, sfeerimpressies, logo’s die je aanspreken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld makkelijk gebruikmaken van pintrest.

Brainstormsessie

In de brainstormsessie bespreken we het moodboard en welke elementen er niet mogen ontbreken in jouw huisstijl. Hierbij houden we rekening met de elementen die we hebben besproken tijdens de vip dag. De brainstorm sessies verlopen via zoom.

Logo concepten

Zodra ik een goed beeld heb van je bedrijf en de look en feel die je wilt uitstralen ga ik aan de slag met de eerste versie voor het logo & de huisstijl. Vaak maak ik 2 a 3 voorstellen die we later bespreken.

Feedback

Tijdens een feedbacksessie bespreken we aan de hand van de eerste versie naar welk concept je voorkeur uit gaat en welke elementen daarin nog een eventuele verandering nodig hebben. Vervolgens pas ik de puntjes die nog niet 100% zijn aan.

Brand Presentatie

In deze online presentatie, laat ik jou alle elementen zien van jouw nieuwe branding en bespreken we deze. Van het primaire logo tot aan de visitekaartjes en de Instagram templates alles krijg je te zien en word uitgelegd. Daarbij is dit het moment om de laatste check te doen of alles naar wens is. Na afloop krijg je het gehele pakket toe gestuurd en kun je alvast aan de slag met je nieuwe branding!

Vip dag website

Deze vip dag is wederom bij mij op kantoor nu gaan we aan de slag met je website en de marketing strategie daar achter. Ook gaan we alvast aan de slag met het schrijven van je teksten na aanleiding van het werkboek wat je van mij krijgt. Ook tijdens deze vip dag is de lunch inbegrepen.

Checklist

 

Tijdens de vipdag krijg je van mij dus een werkboek. In dit werkboek staat ook een checklist met dingen die je zelf moet aanleveren. Denk aan foto’s, evt video’s, algemene voorwaarden, privacyverklaring, moodboards voor de website enz.
Deze lever je aan mij aan via de mail.

Brainstormsessie

In de brainstormsessie bespreken we het moodboard en welke elementen er niet mogen ontbreken in jouw website. Hierbij houden we rekening met de elementen die we hebben besproken tijdens de vip dag. De brainstorm sessies verlopen via zoom.

Design Concept

 

Ik maak een design voor elke pagina van de website incl de teksten deze krijg je vervolgens van mij toe gestuurd. Zodat je kan kijken of hij helemaal naar wens is en alle teksten kloppen.

Feedback

Tijdens een feedbacksessie bespreken we aan de hand van het design concept of er nog veranderingen door gevoerd moeten worden. Vervolgens pas ik de puntjes die nog niet 100% zijn aan.

Bouwen van de website

 

Als het design is goedgekeurd ga ik aan de slag met het bouwen van de website. Dit is het moment dat ik het design daadwerkelijk om ga zetten in een werkende website.

Laatste check

Voordat we de website gaan lanceren aan het grote publiek checken we alles samen nog en keer.

Lancering

 

De website is klaar. En het is tijd om het wereldkundig te maken!

Na oplevering

Nadat de website is opgeleverd, ontvang je van mij een aantal instructievideo’s voor het aanpassen van je site. Heb je geen tijd of zin om dit zelf te doen dan kun je gebruikmaken van de stippenkaarten voor ondersteuning.

Mijn missie is om jonge ondernemers te helpen hun dromen waar te maken doormiddel van het neerzetten van een ijzer sterk merk! Door wat ik in mijn relatief jonge leven heb mee gemaakt, weet ik als geen ander dat je je dromen hoe dan ook kunt waar maken als je er maar volledig voor gaat en in gelooft!

Wil jij ook jouw dromen waar maken? Laat mij je helpen met het bouwen van jouw droom merk!

 

De investering en tijdlijn

Dit traject duurt gemiddeld 3 maanden.

De investering begint vanaf €3497,- ex btw

Het is mogelijk om in 4 temijnen van €880,- ex btw

 

Vraag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

FAQ

Ik heb al een huisstijl en logo, maar zou deze graag anders willen. Is dit dan geschikt voor mij?

Jazeker, een rebranding kan met alle pakketten. We kijken dan altijd ook naar het oude logo en huisstijl of er elementen zijn die we willen behouden, of op een andere manier terug willen laten komen.

Kunnen de brainstormsessies ook live?

Dit kan zeker, wel uitsluitend bij mij op kantoor in Best (dichtbij Eindhoven).

Hoelang is de offerte geldig?

De offerte is 14 dagen geldig tenzij wij dat anders besproken hebben in de intake.