Hi, 

mijn naam is Amber Hendriks. 

Ik heb er mijn missie van gemaakt om jouw business online te laten stralen. Het is zaak dat iedereen weet hoe goed jij bent in je vak en waarom ze van jouw diensten gebruik moeten maken of jouw producten moeten kopen!

Ik ben altijd al enorm geïnteresseerd geweest in het ondernemerschap &  creativiteit. Van kleins af aan was ik hier al spelenderwijs mee bezig. Uiteindelijk heb ik mijn grote passies ontdekt, namelijk het kappersvak en nagelstyling!

” Mijn grote droom was een succesvolle salon runnen.”

Mijn grote droom was om een succesvolle salon te runnen. Daar ben ik dan ook op mijn 17e mee begonnen. Met vallen en opstaan had ik uiteindelijk een mooie salon staan en ging het onwijs goed. Zo goed dat ik op mijn 22e samen met mijn vriend een huis heb kunnen kopen. 

Helaas werd mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid. Er werd reuma bij mijn geconstateerd en ik zal op de langer termijn niet meer fysiek in staat zijn om dagenlang nagels te doen, te knippen, kleuren of föhnen. Mijn salon had dus weinig toekomst meer.

” Helaas werd mijn grootste nachtmerrie werkelijkheid “

Ik besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten en ben vrij snel na dit slechte nieuws opleidingen gaan volgen. Ik wilde naast de kennis die ik zelf had opgedaan door het ondernemen nog meer ins en outs weten van het ondernemerschap in het MKB en steeds vaker hield ik me bezig met Branding en website bouwen voor vrienden en familie. ik deed dit echter al jaren als hobby. Ik besloot dat ik me hier verder in wilde verdiepen.

Mijn nieuwe missie werd duidelijk: ik ga andere jonge ondernemers helpen om een visueel sterk merk neer te zetten.

Ik geef jou eerlijk advies met de vele kennis die ik heb opgedaan op het gebied van branding. Als webdesigner kijk ik verder dan enkel het plaatje maar denk ik ook strategisch met je mee. Samen met jou gaan we aan het werk om het beste uit je bedrijf te halen en dit aan de wereld te laten zien!