branding

Ben jij klaar voor het soort vertrouwen dat alleen een sterk merk kan geven?

Als je je niet lekker voelt over de look van je merk, is het tijd om iets te veranderen. Branding gaat niet enkel over een mooi logo, toffe kleuren en bijpassende lettertypes. Branding gaat over uitstraling, gevoel en vertrouwen wat je kan geven aan je potentiële klanten.

In 0,05 seconden vormen klanten een beeld over je bedrijf en beslissen ze of ze je leuk vinden of niet. Als je doorgaat met de inconsistente look & feel die je nu hebt, zul je nooit groeien met je bedrijf en zal je omzet nooit toenemen. Gelukkig kan ik jou hierbij helpen, zodat jij de beste versie van jouw bedrijf kan laten zien aan de wereld!

Ik zie nog elke dag ondernemers met echt toffe producten of diensten, die zelf hun logo en huisstijl hebben gemaakt. Daar is op zich niks mis mee maar door niet consistent te zijn, verkeerd lettertype- en kleurgebruik of rommelige opmaak komt hun expertise totaal niet uit de verf. Sterker nog ze lijken daardoor eerder onprofessioneel en daar haakt een potentiele klant natuurlijk op af.
Ik weet dat jij echt alle kennis in huis hebt die je nodig is in jouw vakgebeid. Jij bent de expert! Maar branding en design is gewoon een heel ander vak. En als dat vervolgens niet klopt in jouw uistraling, dan kun je nog zoveel kennis hebben, maar zullen jouw ideale klanten niet gaan kopen.

Dit is natuurlijk zonde want hierdoor loop je elke dag dat je langer wacht klanten en dus omzet mis.
Het is nu aan jou om de keuze te maken om jezelf en je bedrijf te gunnen wat het verdient!

Hoe zou het zijn als…

…je een logo en huisstijl hebt die perfect past bij het gene wat je wilt uitstalen met je business?
….klanten je gaan herkennen en vertrouwen op basis van je branding?
…Je kunt ondernemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over of je branding wel aantrekkelijk is en bij je past?
…Je branding eindelijk overeenkomt met wie jij werkelijk bent?
…Je verbindt met je doelgroep doormiddel van je uitstraling zodat ze online ook aan je lippen hangen?
…Je geen uren meer hoeft aan te klooien en eindelijk tijd overhoudt om te werken aan de onderdelen van je bedrijf die je wel leuk vindt?
…Je zelfverzekerd online zichtbaar durft te zijn?

 

Ik ben enorm te spreken over het werk van Amber. Bij het verzorgen van ons logo heeft ze veel aandacht besteed aan onze wens, gedurende het designproces hebben we meerdere rondes aan feedback kunnen geven. Dat heeft uiteindelijk tot een prachtig resultaat geleverd.

Margreet

Green Charms

 

Amber is ontzettend creatief en maakt ontzettend mooie designs. De communicatie is super fijn en snel en Amber zorgt dat alles op tijd af komt. Ze neemt zelf initiatief, denkt mee en geeft goed advies. Geen vraag is haar te veel, dit waarderen wij enorm. Wij zijn óntzettend blij met een collega als Amber! Verliefd op ons nieuwe logo die Amber gemaakt heeft met een geweldige onderbouwing. En ook de flyers zien er keurig uit. Kortom: een TOPPER!

Suzanne Slegers

Haircademy

 

Ik zou studio AM zeker aan iedereen aanraden!
Zeer vlot en aangenaam verlopen.
Als ik ooit een nieuwe look wil voor mijn site, hoor je me zonder twijfel terug!

Lotte

Mooi!

 

Amber van AM Studio heeft het logo van Glowstix ontworpen en onze website gebouwd. Amber was steeds heel duidelijk over wat er ons te wachten stond in het traject. De communicatie verliep vooral digitaal maar af en toe, wanneer ik het niet via whatsapp of mail uitgelegd kreeg heb ik haar ook telefonisch kunnen bereiken. Ik ben heel tevreden van het resultaat en zou AM Studio absoluut aanraden.

Stien Gijsbrechts

Glowstix

 

Lieve Amber, allereerst bedankt voor de super mooie website die je voor mijn bedrijf gemaakt hebt!  
Naast dat je kwaliteit levert, ervaar ik ook dat je de tijd neemt voor mij als klant, dat je naar mij en mijn wensen luistert en dat je aanvoelt wat voor mij belangrijk is. Dus dank je wel!

Sigrid Helderman

Sigrid Helderman Training & Coaching

 

Amber heeft voor ons een hele mooie website en logo gemaakt. Ze is heel prettig in de omgang en weet waar ze het over heeft. Ze levert snel hoogwaardige kwaliteit. Amber is altijd bereid om een stapje extra te zetten om het helemaal duidelijk te krijgen voor ons. Wij zijn heel blij met wat Amber voor ons gemaakt heeft.

Frank Gerrits

Frank Gerrits Bouw & Advies

Laten we samen aan de slag gaan en jouw bedrijf nu echt goed op de kaart zetten!

Ik help je met het ontwikkelen van een sterk brand waardoor jij een branding hebt die niet alleen 100% bij jouw business past maar ook nog eens echt de doelgroep aanspreekt, zorgt voor professionaliteit en vertrouwen. Jouw branding wordt iets waar jij zo trots op bent dat je het aan de hele wereld wilt laten zien en waardoor je bedrijf een boost zal krijgen!

Hoe gaan we te werk?

Intake gesprek

Ik ga graag met je in gesprek om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Zo kan ik inventariseren wat je wensen zijn en bespreken we wat je van mij kunt verwachten én wat ik van jou verwacht. De ontwikkeling van een website is een intensief project waarin jij ook de nodige tijd en energie moet willen en kunnen steken.

Offerte

Op basis van het intakegesprek stel ik een uitgebreide offerte op voor het maken van jouw nieuwe huisstijl. Dit gebeurt op basis van de pakketten die ik aanbied. De offerte geldt tevens als opdrachtbevestiging Is de offerte akkoord? Top, dan gaan we samen aan de slag!

Werkboek

Het werkboek krijg je van mij en lever je ingevuld terug. Hierin staat alle informatie die ik nodig heb om voor jou aan de slag te gaan, denk aan je doelgroep, je visie, moodbroads en informatie over je bedrijf.

Brainstormsessie

In de brainstormsessie bespreken we het werkboek en de moodboards en welke elementen er niet mogen ontbreken in jouw huisstijl. Hierbij houden we rekening met het gene wat je wilt uitstralen en je doelgroep. De brainstorm sessies verlopen via zoom.

Logo Concepten

Zodra ik een goed beeld heb van je bedrijf en de look en feel die je wilt uitstralen ga ik aan de slag met de eerste versie voor het logo & de huisstijl. Vaak maak ik 2 a 3 voorstellen die we later bespreken.

Feedback

Tijdens een feedbackronde bespreken we aan de hand van de logo concepten na welk concept je voorkeur uit gaat en welke elementen daarin nog een eventuele verandering nodig hebben. Vervolgens pas ik de puntjes die nog niet 100% zijn aan.

Brand Presentatie

In deze online presentatie, laat ik jou alle elementen zien van jouw nieuwe branding en bespreken we deze. Na afloop krijg je het gehele pakket toe gestuurd en kun je aan de slag met je nieuwe branding!

Mijn missie is om jonge ondernemers te helpen hun dromen waar te maken doormiddel van het neerzetten van een ijzer sterk merk! Door wat ik in mijn relatief jonge leven heb mee gemaakt, weet ik als geen ander dat je je dromen hoe dan ook kunt waar maken als je er maar volledig voor gaat en in gelooft!

Wil jij ook jouw dromen waar maken? Laat mij je helpen met het bouwen van jouw droom merk!

 

Voor welk pakket ga jij?

Ga jij enkel voor een logo en huisstijl dan is het basis branding pakket iets voor jou.
Wil je net dat stapje extra zetten en ook gelijk een op maat gemaakte website kies dan voor het Brandig + website pakket.
Maar als jij echt alles uit je bedrijf wilt halen op het gebied van branding en marketing zowel visueel als strategisch dan is het Perfect brand Traject the way to go!

Website ondersteuning
Wat zit er in dit pakket?

✓ Intakegesprek

✓ Brainstormsessie

✓ Keuze uit 2 a 3 concepten

✓ Primair logo

✓ Secundair logo

✓ Icon

✓ Kleurenpallet

✓ Brandboard

✓ 2 feedback rondes

Wat ontvang ik van jou?

✓ Ingevuld werkboek

✓ Moodbroad op Pinterest

Optioneel

– Ontwerp visitekaartjes

– Social Media Templates pakket

– IG Higlights pakket

– E-mail Handtekening

– Andere wensen?

Vraag even naar de mogelijkheden

 

Investering & Tijdlijn

Investing: vanaf 647,- ex btw

Tijdlijn: gemiddeld 3 tot 5 weken

Website ondersteuning
Wat zit er in dit pakket?

✓ Intakegesprek

✓ Brainstormsessie

✓ Keuze uit 2 a 3 concepten (huisstijl)

✓ Primair logo

✓ Secundair logo

✓ Icon

✓ Kleurenpallet

✓ Brandboard

✓ Converterende website 

✓ API-key voor Divi thema(t.w.v. €200)

✓ Unieke ontwerpen voor jouw onderneming

✓ maximaal 6 pagina’s naar keuze

✓ Mobiele versie

✓ Koppeling social media

✓ Basis SEO

✓ 3 feedbackrondes

✓ Instructievideo’s voor het aanpassen van je site

Wat ontvang ik van jou?

✓ Ingevulde werkboeken

✓ Moodbroad op Pinterest

✓ Hoge resolutie foto’s

✓ Schaf een domeinnaam en hostingpakket aan.*

*Ik raad altijd Vimexx aan.

Optioneel

– Extra website pagina’s

– Webshop

– Ontwerp visitekaartjes

– Social Media Templates pakket

– IG Higlights pakket

– E-mail Handtekening

– Andere wensen?

Vraag even naar de mogelijkheden

 

Investering & Tijdlijn

Investing: vanaf 1597,- ex btw

Tijdlijn: gemiddeld 6 tot 8 weken

Vraag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

FAQ

Ik heb al een huisstijl en logo, maar zou deze graag anders willen. Is dit dan geschikt voor mij?

Jazeker, een rebranding kan met alle pakketten. We kijken dan altijd ook naar het oude logo en huisstijl of er elementen zijn die we willen behouden, of op een andere manier terug willen laten komen.

Kunnen de brainstormsessies ook live?

Dit kan zeker, wel uitsluitend bij mij op kantoor in Best (dichtbij Eindhoven).

Hoelang is de offerte geldig?

De offerte is 14 dagen geldig tenzij wij dat anders besproken hebben in de intake.