Branding

Branding Fotografie

Beelden zeggen meer dan duizend wOorden – ontdek hoe je jouw bRanding vOor je bedrijf naar een hoGer niveau kUnt tillEn.

Als slimme jonge ondernemer weet je natuurlijk dat een sterke branding essentieel is voor het succes van je bedrijf. Maar wist je ook dat beeldmateriaal daarbij een essentiële rol kan spelen?

Met branding fotografie kunnen we de visuele elementen van je merk tot leven brengen en je doelgroep een kristalhelder beeld geven van waar jouw bedrijf voor staat. Professionele branding fotografie kan het verhaal van jouw merk vertellen, je waarden overbrengen en zelfs een emotionele connectie creëren tussen jou en je klanten! Of het nu is op je website of social media.

En weet je wat?

BrAnding en bedrIjfsfotOgRafie telt nOg meer vOordelEn:

N
N
N
N
N
N

Jouw website en social media zien er met deze beelden uit om door een ringetje te halen! Foto’s zijn namelijk erg bepalend voor het design van bijvoorbeeld je website!

Professionele bedrijfsfotografie geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Met de juiste beelden op je website, social media en marketingmateriaal kun je klanten en potentiële klanten laten zien dat je serieus bent over je bedrijf en dat je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan.

Met de juiste branding fotografie kun je je merkidentiteit versterken en klanten een duidelijk beeld geven van waar je bedrijf voor staat. Je kunt unieke beelden creëren die passen bij je merkpersoonlijkheid en waarden, waardoor je je kunt onderscheiden van de concurrentie.

Consistente beelden op je website en social media kunnen bijdragen aan de herkenbaarheid van je merk. Klanten kunnen je bedrijf gemakkelijker onthouden en identificeren wanneer ze je beelden zien.

Goede beelden kunnen bijdragen aan de verkoop van je producten of diensten. Met de juiste beelden kun je de voordelen van je producten of diensten laten zien en potentiële klanten overtuigen om bij jou te kopen.

Professionele bedrijfsfotografie en personal branding fotografie zijn een investering op de lange termijn voor je bedrijf. Goede beelden kunnen jarenlang meegaan en bijdragen aan de groei en het succes van je bedrijf.

Bij mij kun je terecht voor professionele branding- & bedrijfsfotografie die past bij jouw bedrijf en merk. Samen kunnen we een plan opstellen dat aansluit bij jouw doelen en visie – en natuurlijk zorgen we ervoor dat de beelden aansluiten bij jouw merkidentiteit en jouw waarden overbrengen op je doelgroep.

Of je nu foto’s nodig hebt voor je website, social media of printmateriaal, ik ben er voor je! Samen kunnen we een kick-ass beeldbank creëren die je kunt gebruiken om jouw bedrijf consistent te laten presenteren en jouw boodschap te versterken.

Hoe gaan we te werk?

BRAINSTORMSESSIE

Je hebt de beslissing genomen om op de foto te gaan en dat vind ik geweldig!  Maar voordat we de camera tevoorschijn halen, gaan we eerst even babbelen en leren we elkaar beter kennen. Tijdens onze brainstormsessie via de telefoon of videobellen, bespreken we jouw wilde ideeën en wensen voor de shoot. Maak je geen zorgen als je nog niet precies weet wat je wilt, ik ben er om je te helpen! En als we elkaar goed aanvoelen, dan prikken we een datum voor de shoot.

VOOrBErEIDING

Om ervoor te zorgen dat we de perfecte plaatjes schieten, maak je een moodboard via Pinterest. Hiermee laat je zien wat jouw favoriete poses, props en outfits zijn voor de shoot.

Perfectie tot in de puntjes

Op basis van jouw moodboard finetunen we onze plannen en komen we met een geweldig plan voor de shoot. Als je nog spontane ideeën hebt, laat het me vooral weten! We willen tenslotte de perfecte foto’s maken.

Say cheese!

Het is eindelijk tijd om te shinen! Jij brengt je leukste outfits mee en ik zorg voor de beste apparatuur en een flinke dosis humor om je op je gemak te stellen.

Sneak peak

Binnen 7 dagen na de shoot ontvang je een selectie van de beste onbewerkte beelden. Jij mag zelf kiezen welke je het leukste vindt en die ga ik dan voor je bewerken.

The big rEveal!

Ik bewerk jouw favoriete foto’s zodat je er op je best uitziet. Dit kan ik als geen ander, want ik heb net als jij een gevoel voor humor! Binnen 14 dagen na jouw selectie ontvang je een online galerij met jouw gloednieuwe personal branding foto’s. En nu is het tijd om de wereld te veroveren met jouw nieuwe beelden!

VoOr welk pakkEt ga jij?

Website ondersteuning

 €447,-

excl. btw

✓ Brainstormsessie

✓ Shoot plan 

✓ 2 uur shooten

✓ 1 locatie na keuze

(Excl. eventuele huur kosten)

✓ Max 3 outfit wissels

✓ 20 foto’s na keuze

✓ Hoge & web resolutie

✓ Online gallery

Excl. parkeer & reiskost a €0,35 per kilometer

 

 

Website ondersteuning

 €947,-

excl. btw

✓ Brainstormsessie

✓ Shoot plan 

✓ 4 uur shooten

✓ Max 3 locatie na keuze

(Excl. eventuele huur kosten)

✓ Onbeperkt outfit wissels

✓ 50 foto’s na keuze

✓ Hoge & web resolutie

✓ Online gallery

Excl. parkeer & reiskost a €0,35 per kilometer

 

 

Website ondersteuning

Mag ik voor jouw ook een prachtige nieuwe website en/of branding maken dan krijg je van mij korting op jouw branding fotografie pakket na keuze!

Package deal met Brand Identity pakket = 10% korting 

Package deal met Custom Website pakket = 15% korting

Package deal met Branding + Website pakket = 20% korting

meer info over Webdesign

meer info over Branding

 

 

Website ondersteuning

Staat jouw optie er niet tussen?

Of heb je specifieke wensen?

Bijv. Als je een bedrijfs fotoreportage wil laten maken en mensen echt een in kijkje wilt geven tussen je personeelsleden. Of als je een webshop hebt en je professionele product foto’s wilt laten maken!

Dan maak ik graag een op maat gemaakte offerte voor jou

Let’s do This

Thing!

VRaag een gRatis & vrijblijvend kEnnisMaKingsgesprEk aan!