SOCIAL MEDIA

Het Belang van een Mobielvriendelijke Website in het Digitale Tijdperk

Tegenwoordig scrollen we meer op onze smartphones en tablets dan dat we pagina’s in een echt boek omslaan. Een ‘responsieve website’ (lees: een site die zich automatisch aanpast aan elk scherm) is dus geen leuke extra, maar keiharde noodzaak. Hieronder een paar redenen waarom:

Iedereen Mobiel Vroeger zat iedereen aan de computer. Nu? Op de bank met de smartphone. Met een responsieve website zorg je ervoor dat je site voor iedereen makkelijk te gebruiken is, of ze nou op een tablet, telefoon of computer zitten.

Happy Bezoeker = Meer Success Een website die lekker werkt, zorgt voor blije bezoekers. En blije bezoekers? Die blijven langer hangen, klikken vaker en ja, kopen ook meer. Als je site daarentegen voelt alsof je een puzzel van 1000 stukjes in 5 minuten moet leggen… tsja, dan haakt men af.

Google’s Beste Vriend Wist je dat Google (en andere zoekmachines) een zwak hebben voor responsieve websites? Dus met zo’n flexibele site kom je ook nog eens hoger in de zoekresultaten. Win-win!

Besparen Maar! In plaats van voor elk apparaat een aparte site te hebben (pfff, vermoeiend!), is één responsieve website zowel makkelijker als goedkoper. Scheelt weer!

Klaar Voor Wat Komt Wie weet hoe de smartphones van de toekomst eruitzien? Met een responsieve website ben je voorbereid op alle mogelijke schermformaten van de toekomst.

Concluderend, als je wilt dat je merk glanst in deze digitale wereld, is een responsieve website een must-have. Het is de sleutel tot het bereiken van een groter publiek en het verhogen van je succes online. En bij StudioAm hebben we de juiste moves om jouw website te laten meedansen op de digitale golf. Meer weten? Check hier onze diensten!