Website Templates

 DIY Beauty templates!

Speciaal voor de beauty ondernemer die meer klanten en boekingen aan wilt trekken via hun eigen professionele website!

Zelf een website maken te moeilijk? En een website laten maken te duur?

Voor veel (startende) beauty ondernemers is een website nogal een ding! Je wilt meteen goed van start met een proffesionele website die ook nog eens echt klanten aantrekt. Maar een website volledig op maat laten maken is vaak vrij prijzig. En om nu zelf een website te maken die er professioneel uit ziet en klanten binnen haalt voelt als een onmogelijke opgave zonder technische kennis of kennis van design.

 

Ik heb de oplossing voor je!

Met mijn DIY Website Templates, zet je niet aleen in een hand omdraai een prachtige website neer die echt bij jouw salon past. Zodat jij ook via jou eigen website boekingen kunt ontvangen van klanten en dat klanten jou gemakkelijk online kunnen vinden.

 

Doormiddel van de uitgebreide academy dit jouw stap voor stap laat zien wat je moet doen. Kan ook jij zonder technische kennis jouw droom website neer zetten!

Hoe zou het zijn…

R

Geen frustraties meer over jouw website!

Je bent geen webdesigner en dat hoef je ook echt niet te zijn! Met mijn templates hoef je niet te werken met moeilijke codes. Ik leer je hoe je ze helemaal zelf kan aanpassen met behulp van de handige uitlegvideo’s in de academy.

R

Val op bij jouw publiek met een prachtig design!

Je wilt een website die perfect aansluit op jouw salon? Jouw huisstijl moet er in terug komen en hij moet niet zo zijn als alle andere! Mijn templates zien er custom made uit, je kunt gemakkelijk jouw huisstijlkleuren toevoegen en dat alles zonder dat er een hoog prijskaartje aan hangt.

R

Maak van jouw websitebezoekers klanten in je salon!

Jouw website moet natuurlijk niet alleen een mooi online visitekaartje zijn! Hij moet zorgen voor klanten. De templates bevatten alle elementen die je op je website moet hebben om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk een afspraak bij je kunnen inplannen in de salon.

Hoe werkt het?

Oke, je gaat wat nieuws leren. Maar ik heb het zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt, doormiddel van een kant en klare website template waarbij jij alleen nog maar jouw foto’s, huistijl en teksten hoeft toe te voegen. hoe je dit doet leer je allemaal in de online acedemy doormiddel van video’s die je stap voor stap vertellen wat je moet doen om de website aan te passen en te lanceren. Loop je toch vast en kom je er niet helemaal uit, dan ben ik er om je te helpen. Ga ook vooral niet te lang zelf zitten prutsen. Soms ben jij een half uur aan het zoeken, terwijl ik jouw vraag in 5 minuten beantwoord heb.

Kies een template

Kies een van de templates die je aanspreekt uit de collectie.

Installeer de template op jouw domein

Volg de instructie video’s in de academy over hoe je de template installeert op jouw website. 

Heb je nog helemaal geen website of/en domeinnaam? Geen paniek ook dit word stap voor stap uitgelegd in de video’s hoe je deze aan kunt schaffen. 

Customize

Ook het toevoegen van je eigen foto’s, huisstijl en teksten word stap voor stap uitgelegd doormiddel van video in de academie! Hierdoor word de website helemaal eigen en in lijn met jouw salon! 

Lanceer jouw website

Doormiddel van de academy heb je in een handomdraai jouw website met boekingsknop online. 

Mijn missie is om jonge ondernemers te helpen hun dromen waar te maken doormiddel van het neerzetten van een ijzer sterk merk! Door wat ik in mijn relatief jonge leven heb mee gemaakt, weet ik als geen ander dat je je dromen hoe dan ook kunt waar maken als je er maar volledig voor gaat en in gelooft!

Wil jij ook jouw dromen waar maken? Laat mij je helpen met het bouwen van jouw droom merk!

 

Wat krijg je bij de DIY Website templates?

R

Een website template ontworpen en gebouwd in wordpress met gebruiksvriendelijke contentbuilder divi.

R

Je kunt gebruik maken van mijn divi licentie key voor updates. Dat bespaart je ruim 200,- euro.

R

De template bevat alle elementen die je nodig hebt om klanten naar jouw salon te krijgen.

R

De template is mobiel responsive.

R

Inloggegevens tot de online academy waar alle uitlegvideo’s en bonussen in staan.

R

Toegang tot de besloten facebookgroep waarin je mij vragen kunt stellen over techniek, design en content. Zodat je het niet alleen hoeft te doen.

R

En je krijgt prachtige bonussen!

 

  • Bonus: Extra pagina maken
  • Bonus: Zelf aan de slag met vindbaarheid in google (seo)

Kies jouw favoriete design

Er zijn nu 2 designs beschikbaar, in de toekomst zullen er nog meerdere designs volgen.

Bare Beauty

PRIJS:  €299,- 

De prijzen zijn ex btw

 

Beauty Makes Sense

PRIJS: €299,- 

De prijzen zijn ex btw

 

FAQ

Voor wie zijn de templates geschikt?

Voor  beauty ondernemers die het zat zijn om zelf aan te rommelen in WordPress en nu eindelijk eens een mooie, professionele website willen, maar niet het budget hebben om het helemaal uit te besteden

Heb ik technische kennis nodig om met de templates te kunnen werken?

Je hoeft niet technisch te zijn. Er komt namelijk helemaal geen code aan te pas. Het is gewoon een kwestie van de stappen in de video’s volgen. En kom je er zelf niet uit, dan ben ik er voor je om je te helpen

Kan ik het template in mijn eigen tempo vullen?

Jazeker! Ik heb er bewust voor gekozen om alle lessen direct open te zetten. De een wil namelijk direct knallen en de website zo snel mogelijk online en de ander wil er de tijd voor nemen.

Alhoewel ik wel wil adviseren er niet te lang over te doen. Vaak als je live bent merk je wat werkt bij jouw klant en wat niet. Dus wees niet te perfectionistisch! Start before you’re ready!

Wat is een contentbuilder? En waarom de Divi builder?

Een contentbuilder is een tool op je website waarmee je de website heel gemakkelijk zelf aan kan passen. Je hoeft dus niet te werken met moeilijke codes en kunt zelfs de tekst en afbeeldingen aan de ‘voorkant’ van de website aanpassen.

Ik werk met de divibuilder omdat deze super gebruiksvriendelijk is. Als je geen verstand hebt van webdesign kun je ermee werken. Maar ik als designer kan er wel hele mooie designs in maken. Dat zorgt ervoor dat je zo’n authentieke website krijgt.

Moet ik zelf nog iets voorbereiden voordat ik aan de slag kan?

Ja, als je online boekingen wilt accepteren via je website heb je hiervoor een online boekingen programma voor hebben. Dit kunnen verschillende programma’s zijn. denk hierbij aan: Salonized,  Sara Salonsoft, Mijnsalon, OOPEN.CO, Optios enz.

De kosten van deze programma’s verschillen per programma.

Verder moet je wel zelf een domeinnaam, hosting aanschaffen dit is los van de template. Maar hoe je dit doet  en een wordpress instalatie er op zet word uitgelegt in de video’s.

De kosten voor een domein liggen rond de paar euro per jaar en hosting heb je al voor gemiddel 5 tot 10 euro per maand. 

Heb je al hosting en een WordPress instalatie op je website? Dan adviseer ik om echt met een blanco WordPress te beginnen. Omdat je wellicht plugins geinstalleerd hebt, die niet helemaal lekker werken met Divi.

Wat kan ik doen als ik het template gekocht heb en er toch niet uitkom?

Ik heb een facebookgroep aangemaakt voor vragen en service. Zodra je gekocht hebt krijg je toegang. Je kan altijd je vraag stellen in de facebookgroep. Ik vind het heel belangrijk dat jij geholpen bent. Wat voor jou als heel lastig voelt is vaak voor mij een kleine moeite. Ga dus vooral niet lang zitten prutsen en stel je vraag. Daar is de groep voor.

Moet ik verplicht actief zijn in de facebookgroep?

Je hoeft absoluut niet actief te zijn in de facebookgroep. Deze groep is er puur als extra service. Jij mag je vragen stellen en dan kan ik je een persoonlijke hulp geven. Je mag natuurlijk wel je creaties delen in de groep voor feedback of gewoon omdat je trots bent.

Blijf ik toegang houden tot de video’s en de facebookgroep?

Jazeker! Je kunt altijd inloggen in de academy om te kijken hoe iets ook alweer werkt. Daarnaast zal ik ook video’s updaten als de tools een update hebben gehad. En je kunt altijd je vraag stellen in de groep.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust even een mailtje naar info@studioam.nl