Mijn naam is Amber, de drijvende kracht achter Studio AM.

Als ambitieuze, doorzettende en creatieve ondernemer heb ik een reis afgelegd vol uitdagingen, leermomenten en overwinningen. Deze reis heeft me gevormd en geïnspireerd om andere ondernemers te helpen hun dromen waar te maken.

Lees rustig verder als je het leuk vind om mijn verhaal te horen.

Op 16-jarige leeftijd werd mijn leven plotseling opgeschud door persoonlijke uitdagingen. Deze ervaringen hebben me geleerd om snel volwassen te worden, verantwoordelijkheid te nemen en bovenal te geloven in mijn eigen kracht. Ondanks de obstakels die op mijn pad kwamen, zoals het omgaan met gezondheidsuitdagingen en persoonlijke tegenslagen, heb ik altijd vastgehouden aan mijn visie en passie.

In 2019 besloot ik mijn liefde voor branding en webdesign om te zetten in een professioneel avontuur, en zo werd Studio AM geboren. Wat begon als een persoonlijke passie, heeft zich ontwikkeld tot een onderneming waar ik elke dag met trots en toewijding aan werk. Ondanks de uitdagingen van het combineren van werk, moederschap en mijn gezondheid, heb ik een bedrijf kunnen opbouwen dat staat voor kwaliteit en authenticiteit. Het is een weerspiegeling van mijn reis, mijn doorzettingsvermogen en mijn verlangen om andere ondernemers te helpen hun merkverhaal op de best mogelijke manier te vertellen.

Mijn inspiratie haal ik uit de vele levenslessen die ik heb opgedaan, evenals de succesverhalen van andere ondernemers die ik bewonder. Bij Studio AM is het onze missie om ondernemers te voorzien van de tools en strategieën die ze nodig hebben om te groeien en te schitteren in hun vakgebied.

Bij Studio AM combineren we onze passie voor webdesign en branding met een breed scala aan diensten om de dromen van elke ondernemer te realiseren. Van branding fotografie tot social media beheer en content creatie voor bedrijven, we hebben alle tools in huis om jouw merk te laten schitteren. Want zoals ik altijd zeg: “Geloof in jezelf, alles is mogelijk als je het maar graag genoeg wilt en bereid bent om ervoor te werken.